Pohja:
200g  Digestive pipareita
n.75g  margariinia
Täyte:
1. kerros -> 100g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl kermaa
3½ liivatetta
250g mansikoita
sokeria oman maun mukaan (½dl)
2. kerros -> 100g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl kermaa
3½ liivatetta
250g vadelmia
sokeria oman maun mukaan (½dl)
Itse laitoin vielä hieman punaista elintarvikeväriä jotta raidat erottuisivat paremmin.
Kiille:
2,5dl Vadelma mehua
2 liivatetta
Lisäksi voi laittaa hieman elintarvikeväriä jotta saa syvemmän punaisen värin.
Murenna piparit. Sulata rasva ja sekoita se pipari murusiin. Painele seos n. 24cm kokoisen vuuan pohjalle.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vispaa kerma. Soseuta marjat ja halutessasi siivilöi jos haluat siemenet pois. Lisää tuorejuusto, sokeri ja osa marjasurvoksesta kermavaahtoon. Lämmitä osa marjosurvoksesta ja liota puristetut liivatteet siihen. Lisää seokseen.
Vie jääkaappiin hyytymään.
Valmista toinen kerros samalla tavalla mutta muista käyttää eri marjoja ;)
Kiillettä valmistaessa liota jälleen liivatteita kylmässä vedessä. Lämmitä osa mehusta ja liota liivatteet siihen. Kaada mehu kakun päälle ja hyydytä.
Tarpeen vaatiessa kakun voi laittaa hetkeksi pakastimeen hyytymään.