kakku001-1.jpg

kakku018.jpg

200g  Digestive keksejä

75g  Margariini

Täyte:

2,5dl  Flora vispi

200g  Maustamaton tuorejuusto

oman maun mukaan marianne karkkeja murskattuna tai jos haluaa niin  marianne suklaata rouhittuna tai sitten valmista marianne rouhetta

5 liivatetta

Kiille:

Oman maun mukaan vadelmia

2dl  Vettä

1dl  Hyytelösokeria

 

Murenna piparit ja sulata rasva. Sekoita ne sen jälkeen keskenään.

Vaahdota kerma. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Murskaa mariannet ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Mukaan voi myös hieman sulattaa suklaata jos tykkää. Purista liivatteista vedet ja sulata ne pienellä tilkalla kuumaa vettä. Sekoita liivate ensin tuorejuustoon ja tämän jälkeen tuorejuusto kermavaahtoon. Anna hyytyä muutama tunti jääkaapissa.

Ripottele vadelmat kakun päälle. Kiehauta vesi ja kaada se hyytelösokerin päälle. Anna jäähtyä hetki. Kaada tämän jälkeen vadelmien päällä ja laita jälleen jääkaappiin hyytymään pariksi tunniksi.