kakku002-1.jpg

200g  Digestive keksejä

75g  Margariini

Täyte:

2,5dl  Kermaa

200g  Maustamaton tuorejuusto

Suklaata oman maun mukaan

5 Liivatetta

Kiille:

Mansikoita

2dl  Vettä

1dl  Hyytelösokeri

 

Murenna keksit ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle.

Vaahdota kerma. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Sekoita liivatteet pieneen tilkkaan kuumaa vettä ja lisää sen jälkeen tuorejuuston joukkoon. Tämän jälkeen lisää tuorejuusto vaahdotetun kerman joukkoon. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia.

Pilko mansikat kakun päälle. Sekoita hyytelösokeri kuuman veden joukkoon ja kaada mansikoiden päälle. Anna jälleen hyytyä pari tuntia.

 

kakku004-1.jpg