200g Digestive keksejä
75g Margariini
Täyte:
2,5dl Kermaa
200g Maustamaton tuorejuusto
Suklaata oman maun mukaan
5 Liivatetta
Kiille:
Mansikoita
2dl Vettä
1dl Hyytelösokeri
Murenna keksit ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle.
Vaahdota kerma. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Sekoita liivatteet pieneen tilkkaan kuumaa vettä ja lisää sen jälkeen tuorejuuston joukkoon. Tämän jälkeen lisää tuorejuusto vaahdotetun kerman joukkoon. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia.
Pilko mansikat kakun päälle. Sekoita hyytelösokeri kuuman veden joukkoon ja kaada mansikoiden päälle. Anna jälleen hyytyä pari tuntia.
Kommentit