kakku002.jpg

Pohja:

200g  Digestive keksejä

75g  Margariini

Täyte:

1 prk  Mansikkakerma

1 prk  Maustamaton tuorejuusto

Maun mukaan tummaasuklaata

5  Liivatetta

Päälle:

4 Kiiwiä

2dl  Vettä

1dl  Hyytelösokeria

 

Murenna keksit ja sulata rasva. Yhdistä ja sekoita, jonka jälkeen painele leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle.

Vaahdota kerma. Pistä liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa ja sekoita se tuorejuustoon. Purista liivatteet kuivaksi ja liota ne pieneen tilkkaan kuumaa vettä. Kaada liivate tuorejuuston joukkoon, jonka jälkeen tuorejuusto kerman joukkoon. Sekoita ja lisää vuokaan pohjan päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa pari tuntia.

Kuori ja pilko kiiwit. Asettele kakun päälle. Kiehauta vesi ja sekoita hyytelösokeri joukkoon. Kaada sokeri kiiwien päälle. Laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi.

kakku005-1.jpg

kakku009.jpg