Pohja:
200g Digestive keksejä
75g Margariini
Täyte:
1 prk Mansikkakerma
1 prk Maustamaton tuorejuusto
Maun mukaan tummaasuklaata
5 Liivatetta
Päälle:
4 Kiiwiä
2dl Vettä
1dl Hyytelösokeria
Murenna keksit ja sulata rasva. Yhdistä ja sekoita, jonka jälkeen painele leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle.
Vaahdota kerma. Pistä liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa ja sekoita se tuorejuustoon. Purista liivatteet kuivaksi ja liota ne pieneen tilkkaan kuumaa vettä. Kaada liivate tuorejuuston joukkoon, jonka jälkeen tuorejuusto kerman joukkoon. Sekoita ja lisää vuokaan pohjan päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa pari tuntia.
Kuori ja pilko kiiwit. Asettele kakun päälle. Kiehauta vesi ja sekoita hyytelösokeri joukkoon. Kaada sokeri kiiwien päälle. Laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi.
Kommentit